Zdraví & sport

Fitness recepty snadno a rychle

pixabay.com

Křupavé fitness kuře

4 kuřecí prsa

3 šálky rozdrcených kukuřičných vloček

1 lžička lněného semínka

¼ šálku mléka s nízkým obsahem tuku

2 lžičky citrónové šťávy

1 lžička dijonské hořčice

3 lžíce kukuřičné mouky

Předehřejeme si troubu na 200°C připraveného pekáče si dáme pečící papír. Kučecí prsa si osušíme papírovou utěrkou trcohu opepříme a osolíme a dáme  odpočinout do lednice.

Do prvního talíře si smícháme mouku a lněné semínko a zamícháme vidličkou. Do druhého talíře smícháme hořčici, citron a mléko. Do třetího talíře si nasypeme kukuřičné vločky.

Nejdříve maso obalíme v mouce, po té ve směsi s mlékem a ve strouhance z lupínků. Dáme na pekáč s pečícím papírem a pečeme na 200°C 10 minut, pak snížíme teplotu na 150 °C a pečeme dalčích 15 mint.

 

Proteinové lívance

1 banán

1 vejce

5 lžic (špaldové,kukuřičné mouky)

1 lžíce proteinu

¼ sojového mléka Alpro

kokosový olej na smažení

Mouku smícháme s proteinem přidáme vejce, rozmačkaný banán, Alpro mléko vše důkladně promícháme aby v těstě nebyli hrudky a pečeme na pánvi s trochou kokosového oleje.

 

Brokolicová polévka

1 brokolice

2 lžičky olivového oleje

700 ml zeleninového vývaru

2 stroužky česneku

1 střední bíla cibule

1 vejce

sůl, pepř

Nakrájenou cibuli osmažíme na 2 lžičkách olivového oleje, přidáme utřený česnek a zalijeme vývarem. Přidáme očištěné růžičky brokolice vaříme 15 minut. Osolíme a opepříme a polévku odstavíme do hrnce přidáme vejce a vše hned rozmixujeme.

 

 

 

pixabay.com

 

V magazínu pro muže FirstMan.cz naleznete zábavu, novinky ze světa sportu, aut, technologií, žen a spoustu dalších témat která zajímají moderního muže.

Partneři

čtk tisková kancelář

 

Copyright © 2014-2019 Obsah on-line magazínu pro muže FirstMan.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu nebo jeho části veřejnosti, a to jakýmkoli způsobem, je bez předcházejícího souhlasu redakce zakázáno. Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů, Informace o magazínu, Kontakt

To Top